Gezelschappen

Bij binnenkomst in de Kleine Toren zal u meteen de geschikte, stijlvolle ambiance opvallen die zich uitstekend leent voor diverse plechtigheden. Een uitvaart, jubileum, huwelijk of bedrijfsfeest, De Kleine Toren heeft de keuken en het gastheerschap, maar is ook zeker een prachtige locatie om uw samenzijn tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wij weten dat elk feest uniek is en vraagt om een persoonlijke touch. U kunt uw wensen ook voor de aankleding van ons restaurant kenbaar maken. Voor een feest dat bij u past kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken waarbij we meedenken om een op maat gemaakt advies te geven en een passende offerte voor u te maken met respect voor uw budget.

Bij gezelschappen vanaf 25 personen gaan wij graag open op andere tijden.

De Kleine Toren op locatie

Heeft u bij ons genoten en wilt u dat ook op uw locatie? Ook dat is mogelijk. Van buffet tot zittend diner inclusief bediening, ons team verzorgt het voor u. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Algemene voorwaarden

Bij reserveringen zijn de Uniforme voorwaarden horeca van toepassing, inclusief de reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn bindend voor een ieder die gebruikt maakt van ons restaurant.

Contact

Tel 0113 63 41 87

Stuur een e-mail

De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

Reserveren

Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187

Privacy Statement

Ontvangsttijden

Diner: woensdag tot en met zondag 17.00 - 19.00 uur
Lunch: donderdag tot en met zondag 12.00 - 13.00 uur
Zondag doorlopend geopend

Vakantiesluiting: 7 t/m 15 oktober 2020