
Plateau degustation
Assortiment van aperitiefhapjes en amuses
Tartaar van makreel | oester | citrus | avocado | komkommer
Rode poon en kokkels | bouillabaisse | Hollandse garnalen | tomaat | saffraan
Zeewolf en Oosterscheldepaling | fregola | doperwt | waterkers
Tarbot en langoustine | aardappel | lamsoor | asperge | tuinboon | sinaasappel
Kalfsentrecote | artisjok | maïs | zeekraal | zilverui | cajun
of
Halve Oosterscheldekreeft | gegrild | verse kruiden | Parmezaan | knoflook | supplement 30,
Dessert van de chef
of
Selectie van 5 internationale kazen met bijpassende garnituren (suppl. 8,-)
Tartaar van makreel | oester | citrus | avocado | komkommer
Rode poon en kokkels | bouillabaisse | Hollandse garnalen | tomaat | saffraan
Zeewolf en Oosterscheldepaling | fregola | doperwt | waterkers
Tarbot en langoustine | aardappel | lamsoor | asperge | tuinboon | sinaasappel
Kalfsentrecote | artisjok | maïs | zeekraal | zilverui | cajun
of
Halve Oosterscheldekreeft | gegrild | verse kruiden | Parmezaan | knoflook | supplement 30,
Dessert van de chef
of
Selectie van 5 internationale kazen met bijpassende garnituren (suppl. 8,-)

4 Gangen: 55
makreel | rode poon | entrecote of kreeft | kaas of dessert
5 Gangen : 65
makreel | rode poon | zeewolf | entrecote of kreeft | kaas of dessert
6 Gangen : 75
gehele menu
Dit nieuwe menu serveren we vanaf 5 juni 2021.
Het chefsmenu serveren we uitsluitend voor het gehele gezelschap.

Reserveren
Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187
Openingstijden
Lunch: vrijdag tot en met zondag
Diner: donderdag tot en met zondag
Ons restaurant sluit na lunch om 16.30 uur en na diner om 24.00 uur.