Voorgerechten

Gepekelde heilbot | Hollandse garnalen | little gem | kalamansi | yoghurt | 21

Gebrande langoustines | asperge | tuinboon | lamsoor | rabarber | 22

Gegrild kalfsvlees | tartaar | eendenlever | watermeloen | couscous | vadouvan | 21

Tartaar van Oosterscheldekreeft | oester | gegrilde asperge | eendenlever | doperwt | 25

Bisque van Oosterscheldekreeft | zeekraal | asperge | zuurdesem | 20

Hoofdgerechten

Gegrilde Oosterscheldekreeft | verse kruiden | Parmezaan | knoflook | vièrge | 10 per 100 gr.

Uitgehaalde Oosterscheldekreeft | doperwt | lamsoor | asperge | rabarber | 10 per 100 gr.

Kalfsentrecote | kalfswang | asperge | polenta | zwarte look | lavas | spinazie | 32

Zonnevis en chorizo | paella | venkel | paprika | tomaat | 33

Krokante kalfszwezerik | couscous | zeekraal | tuinboon | rode wijn | 34

Tarbot en langoustine | asperge | doperwt | lamsoor | rabarber | 36

Nagerechten

Rood fruit | aardbei | kers | zwarte bes | witte chocolade | pistache | 12

Perzik | framboos | mascarpone | vanille | 12

Sabayon van zwarte bes | 12

Internationale kazen | met bijpassende garnituren | 16

Contact

Tel 0113 63 41 87

Stuur een e-mail

De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

Reserveren

Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187

Privacy Statement

Ontvangsttijden

Diner: woensdag tot en met zondag 18.00 - 21.00 uur
Lunch: donderdag tot en met zondag 12.00 - 14.00 uur
Zondag doorlopend geopend