
A la carte
Voorgerechten 27
Gravad lax | Noordzeekrab | koolrabi | hibiscus | asperge
Coquilles | gemarineerd | eendenlever | mango | doperwt | waterkers
Langoustine | cremeux | tartaar | gebrand | snijboon | postelein | geitenkaas
Oosterscheldekreeft | tartaar | tomaat | watermeloen | bergamot | 32,5
Hoofdgerechten 40
Krokante kalfszwezerik | artisjok | tuinboon | hibiscus | asperge | rode wijn
Heilbot | langoustine | asperge | doperwt | lardo | morille
Lamsvlees | spinazie | koolrabi | polenta | maïs | lavas
Oosterscheldekreeft | dragon | basilicum | knoflook | aardappel | Parmezaan | 100 gram 16,-
Nagerechten 15
Rabarber | yoghurt | aardbei | zuring
Vanille | aalbes | dolce de leche | baileys
Sabayon van Baarlandse zwarte bessen
Selectie internationale kazen met bijpassende garnituren +3

Op zaterdag serveren minimaal 3 gangen à la carte

Reserveren
Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187
Openingstijden
Lunch: vrijdag tot en met zondag
Diner: donderdag tot en met zondag
- zondag doorlopend geopend -
Ons restaurant sluit na lunch om 16.30 uur en na diner om 24.00 uur.