
A la carte
Voorgerechten 27
Zeebaars | tartaar | oester | bloedsinaasappel | kombu dashi | jalapeño
Coquilles | gemarineerd | Noordzeekrab | bietstructuren | passievrucht
Eendenlever | Oosterscheldepaling | pompoen | peperkoek | verveine
Langoustine | gemarineerd en gebrand | aardpeer | groene asperge | duindoorn
Hoofdgerechten 40
Krokante kalfszwezerik | aardpeer | biet | zilverui | rode wijn | kardemom
Wilde tarbot | Coquille st. Jacques | pompoen | passievrucht | witlof | verveine
Roodbaars | runderwang | risotto | schorseneer | paksoi | groene curry
Runderentrecote | tomaat | paprika | champignon | aardappel | stroganoff
Nagerechten 15
Ananas | dragon | gember | lange peper
Vanille | aalbes | dolce de leche | baileys
Sabayon van Baarlandse zwarte bessen
Selectie internationale kazen met bijpassende garnituren +3

Op zaterdag serveren minimaal 3 gangen à la carte

Reserveren
Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187
Openingstijden
Lunch: vrijdag tot en met zondag
Diner: donderdag tot en met zondag
- zondag doorlopend geopend -
Ons restaurant sluit na lunch om 16.30 uur en na diner om 24.00 uur.