Menu van de chef

Selectie van aperitiefhapjes en amuses
Skrei | gepekeld | garnaal | bloedsinaasappel | jalapeño | komkommer
Noordzeekrab | kokkels | couscous | cranberry | bietstructuren
Zeebaars | langoustine | topinamboer | groene asperge | paksoi
Tongschar | Oosterscheldepaling | wortelbereidingen | sinaasappel
Zeewolf | kalfswang | granaatappel | witlof | ras el hanout
Hertenrugfilet | stoofpeer | pastinaak | spruit | tutti frutti | bastogne
of
Wilde tarbot | coquille | tosa dashi | prei | pastinaak | supplement 20
Selectie Internationale kazen met bijpassende garnituren | supplement 10/17
en/of
Ananas | mango | passievrucht | guave

Selectie van aperitiefhapjes en amuses

Skrei | gepekeld | garnaal | bloedsinaasappel | jalapeño | komkommer

Noordzeekrab | kokkels | couscous | cranberry | bietstructuren

Zeebaars | langoustine | topinamboer | groene asperge | paksoi

Tongschar | Oosterscheldepaling | wortelbereidingen | sinaasappel

Zeewolf | kalfswang | granaatappel | witlof | ras el hanout

Hertenrugfilet | stoofpeer | pastinaak | spruit | tutti frutti | bastogne
of
Wilde tarbot | coquille | tosa dashi | prei | pastinaak | supplement 20

Selectie Internationale kazen met bijpassende garnituren | supplement 10/17
en/of
Ananas | mango | passievrucht | guave

5 gangen: 78
skrei – krab – zeewolf – hert of tarbot* – dessert of kaas*
6 gangen: 88
skrei – krab – tongschar – zeewolf – hert of tarbot* – dessert of kaas*
7 gangen: 98
skrei – krab – zeebaars – tongschar – zeewolf – hert of tarbot* – dessert of kaas*

* = voor deze gerechten geldt een supplement:
   – tarbot i.p.v. hertenrugfilet +20
   – kaas i.p.v. dessert +10 | kaas én dessert +17


Tijdens lunch ook als 4-gangenmenu beschikbaar

Bijpassend wijnarrangement per glas 9,5 of halve glazen 6,-
Alcoholvrij arrangement per glas 8,-

Tel: +31 113 634 187
Stuur een e-mail

De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

Laadpaal aan overzijde naast brandweerkazerne.

Reserveren

Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187

Privacy Statement

Openingstijden

Lunch: vrijdag tot en met zondag
Diner: donderdag tot en met zondag
 - zondag doorlopend geopend - 

Ons restaurant sluit na lunch om 16.30 uur en na diner om 24.00 uur.

Ontwerp en realisatie Buro 8