Menu van de chef

Assortiment van aperitiefhapjes en amuses

Tartaar van makreel | oester | citrus | avocado | komkommer

Rode poon en kokkels | bouillabaisse | Hollandse garnalen | tomaat | saffraan

Zeewolf en Oosterscheldepaling | fregola | doperwt | waterkers

Tarbot en langoustine | aardappel | lamsoor | asperge | tuinboon | sinaasappel

Kalfsentrecote | artisjok | maïs | zeekraal |  zilverui | cajun
of
Halve Oosterscheldekreeft | gegrild | verse kruiden | Parmezaan | knoflook | supplement 30,-

Dessert van de chef
of
Selectie van 5 internationale kazen met bijpassende garnituren (suppl. 8,-)

 

Menu van de chef

4 Gangen: 55
makreel | rode poon | entrecote of kreeft | kaas of dessert

5 Gangen : 65
makreel | rode poon | zeewolf | entrecote of kreeft | kaas of dessert

6 Gangen : 75
gehele menu 

Dit nieuwe menu serveren we vanaf 5 juni 2021.
Het chefsmenu serveren we uitsluitend voor het gehele gezelschap.

Contact

Tel 0113 63 41 87

Stuur een e-mail

De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

Reserveren

Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187

Privacy Statement

Ontvangsttijden (vanaf 5 juni)

Lunch:
Donderdag t/m zaterdag 12.00 - 13.00 uur
Zondag doorlopend geopend

Diner:
Woensdag t/m vrijdag 17.00 - 18.30 uur
Zaterdag 17.00 - 18.30 uur
Zondag doorlopend geopend