
Menu van de chef
Selectie van aperitiefhapjes en amuses
Harder | Noordzeekrab | guave | yoghurt | komkommer | avocado
Langoustines | eendenlever | mango | doperwt | asperge | jalapeño
Zeebaars | garnalen | aardappel | lamsoor | tuinboon | groene curry
Rode mul | venkel | artisjok | paprika | saffraansaus
Zwezerik | Oosterscheldekreeft | asperge | zeekraal | sinaasappel
Kalfslende | kalfswang | sjalot | polenta | spinazie | lavas
of
Gegrilde halve Oosterscheldekreeft | kruiden | kikkererwt | tomaat (supplement +20)
Aardbei | framboos | vanille
en/of
Selectie van 5 internationale kazen met bijpassende garnituren (supplement +8)
Selectie van aperitiefhapjes en amuses
–
Harder | Noordzeekrab | guave | yoghurt | komkommer | avocado
–
Langoustines | eendenlever | mango | doperwt | asperge | jalapeño
–
Zeebaars | garnalen | aardappel | lamsoor | tuinboon | groene curry
–
Rode mul | venkel | artisjok | paprika | saffraansaus
–
Zwezerik | Oosterscheldekreeft | asperge | zeekraal | sinaasappel
–
Kalfslende | kalfswang | sjalot | polenta | spinazie | lavas
of
Gegrilde halve Oosterscheldekreeft | kruiden | kikkererwt | tomaat (supplement +20)
–
Aardbei | framboos | vanille
en/of
Selectie van 5 internationale kazen met bijpassende garnituren (supplement +8)

Dit menu serveren we vanaf 25 mei 2022 tijdens lunch en diner.
4 Gangen 59
Harder | zeebaars | kalfslende of kreeft* | dessert of kaas*
5 Gangen 69
Harder | zeebaars | rode mul | kalfslende of kreeft* | dessert of kaas*
6 Gangen 79
Harder | langoustine | zeebaars | rode mul | kalfslende of kreeft* | dessert of kaas*
7 Gangen 89
Harder | langoustine | zeebaars | rode mul | zwezerik | entrecote of kreeft* | dessert of kaas*
* = voor deze gerechten geldt een supplement
Bijpassend wijnarrangement per glas 8,-

Reserveren
Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187
Openingstijden
Lunch: vrijdag tot en met zondag
Diner: donderdag tot en met zondag
Ons restaurant sluit na lunch om 16.30 uur en na diner om 24.00 uur.