Menu van de chef

Selectie van aperitiefhapjes en amuses
Tonijn | oester | komkommer | avocado | kappertjes | jalapeño
Noordzeekrab | langoustine | pompoen | mosterd | radijs
Oosterscheldepaling | eendenlever | fregola | biet | kweepeer | peperkoek
Zeebaars | pastinaak | belugalinzen | witlof | vadouvan
Tongschar | coquille | aardpeer | paksoi | Parmezaan | hibiscus
Hertenrugfilet | rode kool | gekonfijte aardappel | spruit | enoki | blauwe bes | wildjus
of
Krokante zwezerik | rode kool | gekonfijte aardappel | blauwe bes | rode wijn (supplement +12,5)
Dessert van de chef
en/of
Selectie van 5 internationale kazen met bijpassende garnituren (supplement +8)

Selectie van aperitiefhapjes en amuses

Tonijn | oester | komkommer | avocado | kappertjes | jalapeño

Noordzeekrab | langoustine | pompoen | mosterd | radijs

Oosterscheldepaling | eendenlever | fregola | biet | kweepeer | peperkoek

Zeebaars | pastinaak | belugalinzen | witlof | vadouvan

Tongschar | coquille | aardpeer | paksoi | Parmezaan | hibiscus

Hertenrugfilet | rode kool | gekonfijte aardappel | spruit | enoki | blauwe bes
of
Krokante zwezerik | rode kool | gekonfijte aardappel | blauwe bes | rode wijn (supplement +12,5)

Dessert van de chef
en/of
Selectie van 5 internationale kazen met bijpassende garnituren (supplement +8)

4 Gangen 55
Tonijn | zeebaars | hert of zwezerik* | dessert of kaas*
5 Gangen 65
Tonijn | krab | zeebaars | hert of zwezerik* | dessert of kaas*
6 Gangen 75
Tonijn | krab | zeebaars | schol | hert of zwezerik* | dessert of kaas*
7 Gangen 85
Tonijn | krab | paling | zeebaars | schol | hert of zwezerik* | dessert of kaas*

* = voor deze gerechten geldt een supplement

Tel: +31 113 634 187

Stuur een e-mail

De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

Reserveren

Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187

Privacy Statement

Ontvangsttijden

Lunch vrijdag t/m zondag 12.00 - 13.00 uur
Diner donderdag t/m zondag 17.30 - 18.00 uur

Ontwerp en realisatie Buro 8