Menu​

Dégustation du printemps”

Selectie van aperitiefhapjes en amuses
Rode mul | grapefruit | Zeeuwse oester | snijboon | komkommer
Langoustines | tartaar en gebrand | wortelstructuren | vadouvan
Eendenlever | rabarber | Oosterscheldepaling | tosa dashi | radijs
Heilbot | coquille st. Jacques | groene asperge | doperwt | morille
Rogvleugel | venkel | Noordzeekrab | bergamot | beurre blanc | lavas
Lamsvlees | bereidingen van biet | fregola | zilverui | rozemarijn
Kazen | 5 stuks | van Tricht | rozijnenbrood | compote
Dessert | mango | ananas | passievrucht | guave

Selectie van aperitiefhapjes en amuses

Rode mul | grapefruit | Zeeuwse oester | snijboon | komkommer

Langoustines | tartaar en gebrand | wortelstructuren | vadouvan

Eendenlever | rabarber | Oosterscheldepaling | tosa dashi | radijs

Heilbot | coquille st. Jacques | groene asperge | doperwt | morille

Rogvleugel | venkel | Noordzeekrab | bergamot | beurre blanc | lavas

Lamsvlees | bereidingen van biet | fregola | zilverui | rozemarijn

Kazen | 5 stuks | van Tricht | rozijnenbrood | compote

Dessert | mango | ananas | passievrucht | guave

Dit menu serveren we vanaf 28 maart 2024

Menu “Lente” | 78
rode mul – langoustines – rogvleugel – lamsvlees – dessert

Menu “Prestige” | 98
rode mul – langoustines – eendenlever – heilbot – rogvleugel – lamsvlees – dessert

Menu “Degustatie” | 114
rode mul – langoustines – eendenlever – heilbot – rogvleugel – lamsvlees – kazen – dessert

Voor wijzigingen in het menu wordt een meerprijs berekend
Kazen in plaats van dessert: supplement 10,-

Tijdens lunch ook als 4-gangenmenu beschikbaar

Bijpassend wijnarrangement per glas 9,5 of halve glazen 6,-
Alcoholvrij arrangement per glas 8,-

Tel: +31 113 634 187
Stuur een e-mail

De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

Laadpaal aan overzijde naast brandweerkazerne.

Reserveren

Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187

Privacy Statement

Openingstijden

Lunch: vrijdag tot en met zondag
Diner: donderdag tot en met zondag
 - zondag doorlopend geopend - 

Ons restaurant sluit na lunch om 16.30 uur en na diner om 24.00 uur.

Ontwerp en realisatie Buro 8