Menu van de chef

Assortiment van aperitiefhapjes en amuses

Tartaar van makreel | oester | citrus | avocado | komkommer

Rode poon en kokkels | bouillabaisse | Hollandse garnalen | tomaat | saffraan

Zeewolf en Oosterscheldepaling | fregola | doperwt | waterkers

Tarbot en langoustine | aardappel | lamsoor | asperge | tuinboon | sinaasappel

Kalfsentrecote | artisjok | maïs | zeekraal |  zilverui | cajun
of
Halve Oosterscheldekreeft | gegrild | verse kruiden | Parmezaan | knoflook | supplement 30,-

Dessert van de chef
of
Selectie van 5 internationale kazen met bijpassende garnituren (suppl. 8,-)

 

Menu van de chef

4 Gangen: 55
makreel | rode poon | entrecote of kreeft | kaas of dessert

5 Gangen : 65
makreel | rode poon | zeewolf | entrecote of kreeft | kaas of dessert

6 Gangen : 75
gehele menu

Dit nieuwe menu serveren we tot 29 juli 2021, daarna volgt een nieuwe kaart
Het chefsmenu serveren we uitsluitend voor het gehele gezelschap.

 

Contact

Tel 0113 63 41 87

Stuur een e-mail

De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

Reserveren

Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187

Privacy Statement

Ontvangsttijden (vanaf 5 juni)

Lunch:
Donderdag t/m zaterdag 12.00 - 13.00 uur
Zondag doorlopend geopend

Diner:
Woensdag t/m vrijdag 18.00 - 20.00 uur
Zaterdag 18.30 - 20.00 uur
Zondag doorlopend geopend