
Menu van de chef
Selectie van aperitiefhapjes en amuses
Gravad lax | Noordzeekrab | watermeloen | tomaat | bergamot
Langoustine | cremeux | tartaar | gebrand | snijboon | asperge | geitenkaas
Pieterman | Hollandse garnalen | doperwt | venkel | saffraan
Heilbot | gegrild | asperge | aardappel | lardo | morille
Rogvleugel | kappertjes | lamsoor | tuinboon | hibiscus
Kalfsvlees | artisjok | spinazie | koolrabi | polenta | maïs | lavas
of
½ Oosterscheldekreeft | gegrild | dragon | basilicum | knoflook | Parmezaan | supplement 25
Dessert van het seizoen
en/of
Kazen van de trolley met bijpassende garnituren | supplement 9
Selectie van aperitiefhapjes en amuses
–
Gravad lax | Noordzeekrab | watermeloen | tomaat | bergamot
–
Langoustine | cremeux | tartaar | gebrand | snijboon | asperge | geitenkaas
–
Pieterman | Hollandse garnalen | doperwt | venkel | saffraan
–
Heilbot | gegrild | asperge | aardappel | lardo | morille
–
Rogvleugel | kappertjes | lamsoor | tuinboon | hibiscus
–
Kalfsvlees | artisjok | spinazie | koolrabi | polenta | maïs | lavas
of
½ Oosterscheldekreeft | gegrild | dragon | basilicum | knoflook | Parmezaan | supplement 25
–
Dessert van het seizoen
en/of
Kazen van de trolley met bijpassende garnituren | supplement 9

4 Gangen 65
Gravad lax – pieterman – kalf of kreeft* – dessert of kaas*
5 Gangen 75
Gravad lax – pieterman – rogvleugel – kalf of kreeft* – dessert of kaas*
6 Gangen 85
Gravad lax – langoustine – pieterman – rogvleugel – kalf of kreeft* – dessert of kaas*
7 Gangen 95
Gravad lax – langoustine – pieterman – heilbot – rogvleugel – kalf of kreeft* – dessert of kaas*
* = voor deze gerechten geldt een supplement
Ook vegetarisch menu en luxe kindermenu beschikbaar
Bijpassend wijnarrangement per glas 8,5

Reserveren
Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187
Openingstijden
Lunch: vrijdag tot en met zondag
Diner: donderdag tot en met zondag
- zondag doorlopend geopend -
Ons restaurant sluit na lunch om 16.30 uur en na diner om 24.00 uur.