Menu​

Dégustation d’été”

Selectie van aperitiefhapjes en amuses
Tartare de veau | Noordzeekrab | bloemkool | augurk | pickels
Snoekbaars | Oosterscheldepaling | zeekraal | groene asperge | doperwt | lychee
EU kreeft | eendenlever | rabarber | radijs  | zomertruffel
Rogvleugel | scheermes | lamsoor | aardappel | kombu dashi | limoen | lavas
Pladijs | venkel | langoustine | broccoli | kalamansi | saffraan
Entrecote | runderwang | tomaat | | champignon | paprika | fregola | tandoori
of
Gegrilde halve kreeft | dragon | basilicum | Parmezaan | zeekraal | fregola | supplement 22
Kazen | 5 stuks | van Tricht | rozijnenbrood | compote
Dessert | aardbei | framboos | lange peper

Selectie van aperitiefhapjes en amuses

Tartare de veau | Noordzeekrab | bloemkool | augurk | pickels

Snoekbaars | Oosterscheldepaling | zeekraal | groene asperge | doperwt | lychee

EU kreeft | eendenlever | rabarber | radijs  | zomertruffel

Rogvleugel | scheermes | lamsoor | aardappel | kombu dashi | limoen | lavas

Pladijs | venkel | langoustine | broccoli | kalamansi | saffraan

Entrecote | runderwang | tomaat | | champignon | paprika | fregola | tandoori
of
Gegrilde halve kreeft | dragon | basilicum | Parmezaan | zeekraal | fregola | supplement 22

Kazen | 5 stuks | van Tricht | rozijnenbrood | compote

Dessert | aardbei | framboos | lange peper

Menu “Zomer” | 78
kalfstartaar – snoekbaars – rogvleugel – entrecote of kreeft* – dessert

Menu “Prestige” | 98
kalfstartaar – snoekbaars – kreeft – rogvleugel – pladijs – entrecote of kreeft* – dessert

Menu “Degustatie” | 114
kalfstartaar – snoekbaars – kreeft – rogvleugel – pladijs – entrecote of kreeft* – kazen – dessert

Voor wijzigingen in het menu wordt een meerprijs berekend
Kazen in plaats van dessert: supplement 10,-
* Europese kreeft in plaats van entrecote: supplement 22,-

Bijpassend wijnarrangement per glas 10,- of halve glazen 6,5
Alcoholvrij arrangement per glas 8,-

Tel: +31 113 634 187
Stuur een e-mail

De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

Laadpaal aan overzijde naast brandweerkazerne.

Reserveren

Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187

Privacy Statement

Openingstijden

Lunch: vrijdag tot en met zondag
Diner: donderdag tot en met zondag
 - zondag doorlopend geopend - 

Ons restaurant sluit na lunch om 16.30 uur en na diner om 24.00 uur.

Ontwerp en realisatie Buro 8