Menu van de chef

Assortiment van aperitiefhapjes en amuses

Gravad lax en Hollandse garnalen | asperge | zeekraal | avocado | gerookte dooier

Krokante langoustines | eendenlever | peterselie | mango | tosa dashi | komkommer

Heilbot en Oosterscheldekreefr | polenta | doperwt | lamsoor | beurre blanc | rabarber

Kalfsentrecote | tarte tatin van ui | pommes la tour | asperge | zilverui | salie
of 
Halve Oosterscheldekreeft | gegrild | verse kruiden | Parmezaan | knoflook | supplement 30,-

Dessert van de chef
of
Selectie van 5 internationale kazen  (suppl. 8,-)

 

Menu van de chef

4 Gangen: 55
gravad lax | heilbot | entrecote of kreeft | kaas of dessert

5 Gangen : 65
gravad lax | langoustine | heilbot | entrecote of kreeft | kaas of dessert

Het menu serveren we op ons terras tussen 12.00 en 17.00 uur.

Contact

Tel 0113 63 41 87

Stuur een e-mail

De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

Reserveren

Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187

Privacy Statement

Ontvangsttijden

Vanaf 29 april geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur.
Terras: 12.00 uur tot 17.00 uur

Ook geopend voor afhaal, bezorgen en private dining!
Bestellen kan tot 13.00 uur.
Afhalen tussen 16.30 en 17.30 uur.
Bezorgen tussen 17.00 en 18.30 uur.