Overnachten in de omgeving

Farmhouse Suites Baarland | 1,8 km
Net buiten Baarland kunt u in stijl genieten in de suite van woonboerderij de Baeckenhoeve. Deze B&B is gloednieuw en vooralsnog is er nog maar één suite geopend. Daarom is tijdig reserveren geadviseerd.
Farmhouse Suites Baarland

Camping Scheldeoord | 2,4 km
Ardoer camping Scheldeoord verhuurt zowel kampeerplaatsen als luxe chalets van 4 tot 7 personen en is op fietsafstand van ons restaurant.
Camping Scheldeoord

Safaritent ‘t Kwedammertje | 2,6 km
Luxe kamperen op mini-camping ‘t Kwedammertje. U kunt hier verblijven in een safaritent van 38 m² met daarvoor een veranda van 15 m². De safaritent is compleet ingericht voor 6 personen en het gehele jaar geopend.
Safaritent ‘t Kwedammertje

B&B Bij Ka | 6,6 km
Bij Ka in Ovezande logeert u in een vrijstaand bakhuisje in oude stijl midden in de grote boomgaard, bekend staan ze om het uitgebreide ontbijt met Zeeuwse lekkernijen, geserveerd op mooi brocante serviesgoed. Gesloten in de winterperiode.
B&B Bij Ka

Hoeve Van der Meulen | 9,3 km
In de voormalige landbouwschuur zijn twee sfeervol ingerichte vakantieappartementen te huur waar u rust, ruimte en natuur en het boerenlandleven van weleer ervaart. Het gehele jaar geopend.
Hoeve Van der Meulen

B&B Oostmolenhoeve | 10,6 km
De Oostmolenhoeve is een boerderij met vier tweepersoonskamers en twee studio’s, gelegen aan de rand van de historische stad Goes. Ruim tevoren reserveren is geadviseerd.
B&B Oostmolenhoeve

‘t Hof Olmenstein | 10,9 km
Overnachten in Zeeland betekent wakker worden met zicht over de akkers, het bos en de weide. Dit is op Hof Olmenstein dan ook ware realiteit. Overnachten in de rust met alle luxe die u tijdens uw verblijf wenst.
‘t Hof Olmenstein

Bed and Breakfast Goes | 11,4 km
Deze B&B vind je in het mooie Goes. Het huis is gebouwd in 1920 en de B&B heeft vier kamers, allen voorzien van nieuw meubilair en vooral luxe en comfort, zodat een overnachting echt een uitje is.
Bed and Breakfast Goes

Hotel Katoen Goes | 12,8 km
Dit hotel, gelegen in het hartje van Goes, beschikt over 23 hotelkamers. Er zijn 5 kamertypes, voorzien van alle luxe en comfort die wenselijk zijn. In de weekenden te boeken voor minimaal 2 nachten.
Hotel Katoen Goes

Tel: +31 113 634 187
Stuur een e-mail

De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

Laadpaal aan overzijde naast brandweerkazerne.

Reserveren

Reserveren kan eenvoudig via het reserveringsformulier.
Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u het beste telefonisch contact opnemen via +31 113 634 187

Privacy Statement

Openingstijden

Lunch: vrijdag tot en met zondag
Diner: donderdag tot en met zondag
 - zondag doorlopend geopend - 

Ons restaurant sluit na lunch om 16.30 uur en na diner om 24.00 uur.

Ontwerp en realisatie Buro 8